A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Peller Mariann elárulta: így elégedett a testével

Fogadalmának első évfordulóján, több mint 310 edzéssel a háta mögött Peller Mariann elégedett a kinézetével. A kétgyerekes műsorvezető a közösségi oldalán árulta el, hogy jutott el ide.

„Tavaly márciusban fogalmazódott meg bennem, olyan testben szeretnék létezni, amelyben jól is érzem magam. Ez csak ideig-óráig adatott meg életem első 35 évében, és akkor sem voltam elégedett soha, de tavaly márciusban elkezdtem tudatosabban edzeni” – részletezte Peller, aki Stahl Judit tanácsára lett Tracy Anderson amerikai fitneszguru virtuális követője.

– Elkezdtem a Metamorphosis-programját, a weboldaláról pedig megtudtam, körte-, azaz csípőközpontú testtípusom van. Döbbenet! Ez volt az átalakulás első lépése. Heti hat alkalommal tornáztam egy teljes órát, és ezt azóta is tartom – vázolta Peller, aki az étkezési szokásait is megváltoztatta. – Tekintve, hogy hízékony, puha húsú testbe születtem – tette hozzá, de új fotója láttán ezt elég nehéz elhinni neki.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések