A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Komoly döntés hozott a TV2 a Nicsak, ki vagyok? sorsáról

Komoly döntést hozott meg a koronavírus járvány megfékezésének érdekében a TV2 csatornája és a Nicsak, ki vagyok? stábja.

Hétről-hétre vasárnap esténként látható a Nicsak, ki vagyok? zenés show-műsora, melyben híres emberek álarcok és jelmezők mögé bújva adják elő produkciójukat, igyekezve, hogy ne leplezzék le személyazonosságukat. A vasárnapi adás forgatására pedig már korlátozott számban engedték be a nézőközönséget, a kormány által megszabott rendeletekhez igazodva, és így védve az emberek egészségét.

Így a megszokottól eltérően, most kevesebb mint 100 vendég nézhette meg a produkciót – tudta meg a Ripost.

“Kisebb létszámú közönség lesz jelen a vasárnap esti Nicsak, ki vagyok? élő adásán a stúdióban, mivel a TV2 számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkcióban közreműködők egészségének a védelme. Felelős társaságként folyamatosan nyomon követjük a koronavírussal kapcsolatos fejleményeket, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban végezzük minden tevékenységünket” - nyilatkozta a TV2 Sajtóosztálya.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések