A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Párducmintában hódít Bódi Sylvi

Vége a mikronéziai szörfös napoknak, de Bódi Sylvi egyáltalán nem szomorú.

A modell ugyanis egy újabb gyönyörű helyen, Bali szigetén folytatja a hullámlovaglást. A fekete szépség tíz éve szeretett bele ebbe a sportba, amelyet olyan nagy elánnal kezdett el űzni, hogy pár évvel később szponzorált szörfös lett, akit rendszeresen kérnek fel ezzel kapcsolatos fotózásokra.

Sylvi az elmúlt években az élete felét a világ leggyönyörűbb tengerpartjain tölti, de ahol tud, nemcsak élvezi a hullámokat, hanem a helyiekkel összhangban próbál segíteni, hogy a természet szépsége megmaradjon. Balin egyébként nem először jár, korábban már úti videót is készített innen.

Nagyon régóta vágytam már egy állatmintás szörfös bikini/fürdöruha kollekcióra... 🙌🏼🦁🐯 Most végre ez is megvalósult, a @cliff_swimwear legyártotta, én pedig izgatott vagyok, hogy tesztelhessem. 🌊🏄🏻‍♀️ It has been a long time that I was dreaming about an animal print surf bikini/bathingsuit collection... 🙌🏼🐯🦁 ...and now finally @cliff_swimwear made this reality. 🙏🏼 I am so excited to test it out in the water. 🌊🏄🏻‍♀️ #AnimalPrint #Bikini #SurfBikini #SurferGirl #CliffSwimwear #Bali #Indonesia #SylviBodi #LetsPutTheLeopardOnWater

3,863 Likes, 104 Comments - Sylvi Bódi (@sylvibodi) on Instagram: "Nagyon régóta vágytam már egy állatmintás szörfös bikini/fürdöruha kollekcióra... 🙌🏼🦁🐯 Most végre..."


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések