A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ki-be járkál a kórházból: meg kellett műteni Angelina Jolie két lányát

Nehéz időszakon megy keresztül a színésznő családja: Angelina Jolie az ideje nagy részét kórházban tölti, ugyanis két lányát is meg kellett műteni nemrégiben.

Kórházba kerültek Angelina Jolie gyermekei. A színésznő szívszorító sorokban vallott arról, hogy 15 éves lánya, Zahara az elmúlt két hónapban több műtéten is átesett, ám arról nem számolt be, pontosan miért kellett kés alá feküdnie legidősebb lányának. Mint kiderült, nem sokkal később Jolie másik lányát is műteni kellett a csípője miatt, azt azonban nem tudni, hogy a 13 éves Shilohról vagy a 11 éves Vivienneről van-e szó – írja a Mirror.

„Az elmúlt két hónapban műtétről műtétre jártam a legidősebb lányommal, majd néhány nappal ezelőtt azt is végig kellett néznem, hogy a húga csípőműtét miatt feküdt kés alá. Tudják, hogy azért írom most ezeket a sorokat, mert tiszteletben tartom a magánéletüket, de megbeszéltük, és ők bátorítottak engem, hogy ezt megírjam. Tudják, hogy büszkének kell lenniük arra, hogy az életükért és a gyógyulásukért küzdenek” – fejtette ki gondolatait Angelina Jolie. Sorait a Time-ban tették közzé, s mint írta, a lányoknak a bátyjaik is segítettek, ám arról nem tett említést, hogy exférje, Brad Pitt mellettük állt volna.

Összesen hat gyermeket neveltek együtt: Maddoxot, Paxot, Zaharát, Shiloht, és az ikreket, Knoxot és Viviennet.

További hírek: 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések