A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Függesszék fel az NB I-et! - Ezt követeli videóüzenetében a magyar kapus

Az NB I felfüggesztését kéri videóban a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ) Holczer Ádám a Paks kapusa.

A focista a Facebookon tett közzé egy videót, amelyben a koronavírus-járvány terjedésnek megfékezése érdekében szeretné felhívni az MLSZ figyelmét arra, jobb döntés volna most szüneteltetni a sportot.

"Az UEFA 55 tagállamából 50-ben már szünetel a labdarúgás"-érvel. A labdarúgó sérelmezi, hogy tegnap is - zárt kapuk mögött - játszaniuk kellett, ez pedig a jelenlegi helyzetben véleménye szerint nem felelősségteljes döntés. Emellett rossz érzés volt számára a szurkolók nélkül meccsezni, hiszen, mint mondta: "azt gondolom, hogy a labdarúgásnak a szenvedélyről és az érzelmekről is szólniuk kell."

"Arra kérném önöket, hogy történelmünk nagy napján, hozzanak felelős döntést, szüntessék be a jelenleg zajló Magyar Labdarúgó Bajnokságot"

Jelenleg legfontosabbnak a vírus megfékezését és szeretteinek védelmét tartja, ezért kéri a Magyar Labdarúgó Szövetségtől a bajnokság elhalasztását , továbbá arra buzdítja társait, ők is tegyenek hozzá hasonló lépéseket ezen cél elérésének érdekében.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések