A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezért távozik a Barátok köztből Aradi Balázs

Többször hagyta már ott rövidebb-hosszabb időre a Barátok köztöt, és most megint távozik a napi sorozatból Aradi Balázs. A Berényi Balázst alakító színész a zenei karrierjére és a kínai nyelv tanulására szeretne koncentrálni.

Miért döntött a távozás mellett?

– Bármennyire is szerettem csinálni a sorozatot, nagyon sok elfoglaltságot jelent, és sajnos hosszú távon nem lehet tervezni mellette. Ezért is volt már, hogy olykor pár hónapra, egyszer pedig két és fél évre hagytam ott a Barátok köztöt. Most két év után hoztam meg újra ezt a döntést, mert rá kellett jönnöm, nagyon sok időt elvesz a többi olyan dologtól, amit szeretnék csinálni.

Például mivel foglalkozna?

– Az első a zenélés, ami régóta a szenvedélyem, és a nyár óta jobban beindult a zenei producerkedés az életemben. Járok fellépni klubokba vidéken és Budapesten is, sőt Vespin néven készül egy új anyag is, és lehetőséget kaptunk egy barátommal arra, hogy külföldi kiadónak is megmutassuk a zenénket. Erre pedig kell az idő. Nem is beszélve a kínai nyelvről, amellyel régóta foglalkozom, éltem is Kínában, de két jelenet között nem tud az ember úgy koncentrálni erre, ahogy kellene.

Ennyi gyakorlat után még mindig nehéz volt a búcsú?

– Ez nem megy rutinból. Annyi időt töltünk együtt a stúdióban, hogy tényleg kicsit családdá válunk, így otthagy az ember egy darabot a szívéből. Ám szerencsére búcsúajándékként megkaptam Berényi Balázs iratait is, így bármikor nosztalgiázhatok.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések