A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Erdélyi Mónika elárulta: lehet, hogy a kislánya még nem is látott Mónika show-t

Erdélyi Mónika a könnyen idézhető kibeszélőshowja után a YouTube-on folytatta a karrierjét a kislányával, Mollival, a népszerűségük pedig a csatorna indulása óta töretlen. Videóikban együtt szerepelnek és mindig valami viccesbe vágnak bele, ám Mónika még nem beszélt kislányával a múltról, sőt ,még az is lehet, hogy Molli még nem is nézett Mónika show-t.

Erdélyi Mónika és Molli YouTube-csatornája három évvel ezelőtt indul el, videóik pedig hatalmas népszerűségnek örvendenek. Vlogjaikban kitörő nevetés és mindig valami érdekesség fogadja a nézőt: van, hogy sütnek-főznek, néha slime-ot készítenek, de azok a videóik is felkapottak, melyekben egy hétvégi kalandjukról mesélnek. Mindazonáltal felmerül a kérdés, baj-e az, ha Mónika kislánya a kamerák előtt szerepel ilyen fiatalon?

„Manapság azt mondani, hogy a gyermekünk ne legyen a nyilvánosság előtt, eltiltjuk a közösségi oldalaktól, szerintem nagyon álságos dolog. Molli saját jogán van fent az interneten, és nem azért, mert én sztárcsemetét akarok belőle csinálni” – árulta el a Borsnak Mónika, aki azt is hozzátette: a kislánya elérhető az összes közösségi platformon.

A sztáranyuka azt is elmondta, hogy Mollinak mindenféle kütyüje is van, laptop, telefon, tévé, és nem szokta ellenőrizgetni, hogy miket néz az egyes eszközökön, legfeljebb egyszer-egyszer lecsekkolja, miket tölt fel és kiket követ a közösségi oldalakon. Mónika nem is feltételezi kislányáról, hogy veszedelmes oldalakat keresne fel, mint mondja: „még olyan kis ártatlan, hogy semmilyen turpisságon nem jár az esze”.

Mónika azt is elárulta, hogy még egyszer sem mutatta meg Mollinak, milyen műsorban szerepelt kilenc éven át.

„Lehet, hogy megnézett a YouTube-on, nem tudom, de én biztosan nem mutogattam magamat neki” – mesélte Mónika.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések