A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Édesapja nyomdokaiba lép Vivike – Újabb dallal jelentkezik Emilio kislánya

Közel kétmilliós megtekintésnél jár a legnagyobb videomegosztón Vivike első slágere. Emilio kislánya elérkezettnek látta az időt, hogy szülei elé álljon legújabb daltervével.

Nagy népszerűségnek örvend Emilio kislánya, Vivike, első slágere, a Táncolj velem. Az Emilio família legkisebb tagja azonban nem szeretne egyslágeres előadó lenni. Az nyolcéves Vivi újabb dalötlettel állt szülei elé.

„Nagyon meglepett minket, amikor Vivi közölte, hogy újabb dalötlete van. A telefonomra titokban letöltött egy applikációt, amin összerakta a zenei alapot, sőt már a szöveg egy része is összeállt a fejében. Kész tervekkel állt elénk az új dala kapcsán, amitől leesett az állunk, egyúttal nagyon meghatódtunk, hogy milyen céltudatos” – mondta Tina, akinek férje azonnal nekiállt a dal tökéletesítésének.

„Szeretném, ha egy igazi slágert raknánk össze Vivikének. Szerencsére az első dal kapcsán is nagyon pozitívak a visszajelzések, szerették. A fellépéseimen – ha Vivinek is van kedve – ő is el szokta énekelni a dalát. Ez az egész érte van, ha ő szeretné csinálni, segítjük ebben, de semmit sem erőltetünk. Vivi egyébként is nagyon tehetséges. Nem azért mondom ezt, mert elfogult vagyok, de tényleg látszik, hogy Tina családjának zeneisége és az enyém hogyan koncentrálódik benne. Remek ritmusérzéke van, el tudom képzelni, hogy a zenei pálya lesz majd az ő útja is” – tette hozzá Emilio a Sláger TV-n látható Drága családom mai epizódjában.


További hírek: 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések