A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ambrus Attila semmit sem csinál tét nélkül: „Csak úgy lehet, ha van egy kis pikantériája”

Ambrus Attila 20 éve után sem tudja feledni a múltját, illetve régi életvitelét, egyszerűen megőrül, ha nem tudja a bankrablások adrenalinjának hiányát valamivel pótolni.

Az egykori Viszkis életét a mai napig az a precizitás jellemzi, mint amikor még – saját szavaival élve – bankokból „privatizált”. Mint mesélte – precíz székely emberhez híven –, pontosan tudja, mennyit rabolt el, összesen 194 millió 600 ezer forintot, ugyanis akkor még noteszekbe vezette minden kiadását.

– A sportból nagyon sokat merítettem akkor és a mai napig is. Teniszezni is úgy megyek, hogy vagy egy üveg whiskyben fogadunk, vagy mondjuk a vesztes fizeti a pályát. Akár ötven fekvőtámasz is lehet a tét, de valami kell, mert játszani szerintem csak úgy lehet, ha van egy kis pikantériája – mesélte a Borsnak a Viszkis, akinek egyszerűen szüksége van ezekre az apró kis játékokra az életében, különben megőrülnek.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések