Hirdessen itt

Végre megérkezett az igazi tavasz: akár 20 fok is lehet a héten

Igazi tavaszi, kirándulós idő vár ránk március második hetében.

Kedden változóan felhős időre számíthatunk, jellemzően többórás napsütéssel. Eső nem lesz. Az ÉNy-i szél többfelé lesz élénk, néhol erős. Késő estétől aztán DNy-ira fordul a légmozgás. Reggel -2 és +4, délután 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán főleg a nap első felében lesz erősen felhős az ég, ekkor szórványosan kisebb eső, zápor is kialakul. Napközben csökken a felhőzet. Élénk marad a nyugati, délnyugati szél. A borongós idő ellenére tovább melegszik a levegő: délután már 15 °C körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön sok napsütésre, kevés felhőre van kilátás. Az élénk szél még melegebb levegőt hoz hazánk térségébe, 15 és 20 fok közötti, kellemes tavaszi idő alakul ki.

Pénteken északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, elszórtan záporesők is előfordulnak, miközben egyre inkább megerősödik a szél. Hidegfront érkezik. 10 és 17 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombaton fokozatosan csökken a felhőzet, inkább csak eleinte a keleti területeken lehet csapadék. A szél gyakran lesz erős, 10-11 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések