A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Színdarab közben lett rosszul és ájult el egy néző Budapesten, félmeztelenül siettek a segítségére a színészek

Egy talpra való férfi sem volt a nézőtéren a Pucér fiúk olvasnak című előadáson, ahol a színdarab közben rosszul lett egy idős férfi, akit végül a színészek segítették ki.

Váratlan esemény zavarta meg szombat este a Mozsár Műhely darabjának bemutatóját: az egyik néző röviddel a kezdés után rosszul lett – írja a Bors egyik olvasójuk beszámolója alapján. A szemtanú szerint a férfi pillanatok alatt halálközeli állapotba került: először levegő után kapkodott, majd elfehéredett, végül elvesztette az eszméletét is.

A nézők közül egy orvos sietett az emeleten ülő férfi segítségére, miközben más hívta a mentőket, ám az egyik nézőnek eszébe jutott, hogy a hordággyal érkező mentők nem tudnak majd felmenni a szűk lépcsősoron át az emeleten lévő nézőhöz, valakinek le kellene hoznia a földszintre. Ám ezt senki nem vállalta, hiába kérték a nézőket, hogy két erős férfi jelentkezzen és segítsen a beteg szállításában.

Amikor a sokadik felszólításra sem mozdult meg senki sem a nézőtéren, akkor léptek ki a színfalak mögül a darabban játszó színészek, Simon Kornél és Márfi Márk, akik a darab jellege miatt már félmeztelenül siettek a férfi megmentésére. A mentők kiérkezése után hamar visszaállt a rend, Simon Kornél a „Show must go on”, azaz a műsornak folytatódnia kell felszólalással rázta vissza a nézőket és egyben magát is az előadás hangulatába.

A lap úgy tudja, a rosszul lett férfi cukurbeteg, aki nem evett eleget az előadás előtt, ezért lett rosszul. Az információk szerint másnapra már teljesen jól érezte magát.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések