Sajttal és sonkával töltöttük meg, majd feltekertük a bundáskenyeret. Ez a mennyei reggeli lett a végeredmény.
Hozzávalók 8 darabhoz
8 szelet szikkadt szendvicskenyér
8 vékony szelet sonka
8 vékony szelet sajt
1 ek. mustár (ki is hagyható)
4 tojás
bő olaj a sütéshez
A díszítéshez
4 szem koktélparadicsom
1 fej lila hagyma
8 vékony szelet sonka
8 vékony szelet sajt
1 ek. mustár (ki is hagyható)
4 tojás
bő olaj a sütéshez
A díszítéshez
4 szem koktélparadicsom
1 fej lila hagyma
Elkészítés
1. A szendvicskenyér-szeletek széleit levágjuk, a kenyeret sodrófával kinyújtjuk. Mindegyikre 1-1 szelet sonkát és sajtot fektetünk. Ízlés szerint vékonyan megkenhetjük mustárral is. A kenyereket óvatosan feltekerjük, fogvájóval rögzítjük.
2. A tojásokat nagy tálban felverjük, sózzuk, borsozzuk. A kenyértekercseket jól megforgatjuk benne, majd bő, forró olajban 4-5 perc alatt aranyszínűre sütjük. A paradicsommal és a vékonyra karikázott lila hagymával azonnal tálaljuk. A fogvájót eltávolítjuk!
2. A tojásokat nagy tálban felverjük, sózzuk, borsozzuk. A kenyértekercseket jól megforgatjuk benne, majd bő, forró olajban 4-5 perc alatt aranyszínűre sütjük. A paradicsommal és a vékonyra karikázott lila hagymával azonnal tálaljuk. A fogvájót eltávolítjuk!
További hírek:
0 Megjegyzések