A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus: külföldön élő szeretteikért aggódnak a sztárok, Cookyék még az utazásaikat is lemondták

Van, aki már a legrosszabbra is felkészült – így vélekednek a sztárok a koronavírusról.

Mint kiderült, néhány hazai sztár rokonai és barátai a koronavírus által fertőzött területen élnek, azonban a hírességek igyekeznek megőrizni nyugalmukat. Mint azt már megírtuk, Cicciolina annyira tart a fertőzéstől, hogy bezárkózott olaszországi otthonába, sőt már a végrendeletét is megírta.

Cooky a párját, Debórát egy római utazással lepte meg, ám úgy döntöttek, lemondják az utazást.

„Debi nagyon örült neki, de az elmúlt hetek történései miatt úgy döntöttünk, az lesz a legjobb, ha maradunk. Nem szeretnénk sehol karanténba kerülni, ezért lemondtuk a szerelmem meglepetésútját” – nyilatkozta Cooky a Hot! magazinnak. Hozzátette: a Rómát követő utazásuk Párizs lett volna, de elővigyázatosságból azt az utat is lemondták. Ám minden nap tartják a kapcsolatot a francia rokonokkal, szerencsére mindenki tökéletes egészségnek örvend.

Gianni Annoni, az olasz étterem-tulajdonos is napi kapcsolatban áll külföldi rokonaival és barátaival. Gianni elárulta azt is, lehet, hogy az olaszok lazábbak, de most mindenki komolyan veszi az intézkedéseket. Hozzátette, nem a megbetegedéstől fél a legjobban, hanem a vírus utáni gazdasági helyzettől.

Bayer Ilona televíziós újságírónak van oka az aggodalomra, ugyanis középső gyermeke Japánban él. Lánya tíz éve költözött ki az ázsiai országba, ma már családja van, a kisfia épp most kezdte az óvodát. Ilona és lánya nap mint nap kommunikálnak, beszámolva egymásnak a történésekről.

„Lekopogom, nálunk még istenes a helyzet, de Japánban iszonyúan nagy a zsúfoltság, hiszen a földrajzi adottságai miatt egy dunántúlnyi területen százhuszonhatmillió ember él. Március másodikától a hónap végéig minden óvodát, általános és középiskolát bezárnak” – nyilatkozta a lapnak Ilona.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések