A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vegánságáról vallott Puskás Peti: nem az állatnevelő nagymamák ellen „lázad”

Puskás Peti több, mint két éve folytat vegán életmódot, erről pedig rendszeresen oszt meg gondolatokat saját közösségi oldalán.

Egy friss Insta-bejegyzésében arra tér ki, hogy nem az udvarban tevékenykedő, állatokat nevelő idősekkel van a gond, hanem a nagyüzemi tenyésztéssel, amit szerinte csak globálisan lehet orvosolni.

"Tegnap olvastam egy nagyon érdekes cikket arról, hogy vajon az egyre szélesebben terjedő vegetáriánus/vegán étkezéssel hogyan változnak-tűnnek el hagyományaink. Szerintem a hagyományaink már rég eltűntek, nem hiába az elmúlt években kezdtük megkérdőjelezni húsfogyasztási szokásainkat. Bevallom a vásárlók megtévesztésének tartom a csomagoláson feltüntetett boldog csirkéket, a füves réteken legelésző bocikat. Ezzel együtt nem is a hátsó kertekben törődéssel állatnevelő nagymamák ellen "lázadok" vegánságommal, hanem egy fenntartható-etikus jövőért, ahol újra megtaláljuk az egészséges harmóniát a természettel a nagyüzemi tenyésztés nélkül legfőképpen. A változás a világ része, most pedig hatalmas szükségünk van rá, hogy részt vegyünk benne mindannyian és megoldásokat találjunk magunkért és a bolygónkért."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Tegnap olvastam egy nagyon érdekes cikket arról , hogy vajon az egyre szélesebben terjedő vegetáriánus / vegán étkezéssel hogyan változnak-tűnnek el hagyományaink. Szerintem a hagyományaink már rég eltűntek , nem hiába az elmúlt években kezdtük megkérdőjelezni húsfogyasztási szokásainkat.Bevallom a vásárlók megtévesztésének tartom a csomagoláson feltűntetett boldog csirkéket ,a fűves réteken legelésző bocikat.Ezzel együtt nem is a hátsó kertekben törődéssel állatnevelő nagymamák ellen “lázadok” vegánságommal, hanem egy fenntartható-etikus jövőért , ahol újra megtaláljuk az egészséges harmóniát a természettel a nagyüzemi tenyésztés nélkül legfőképpen. A változás a világ része, most pedig hatalmas szükségünk van rá , hogy részt vegyünk benne mindannyian és megoldásokat találjunk magunkért és a bolygónkért. #apuskaspeti #puskaspeti #vegan #govegan #🌱#goveganfortheanimals💚🐷🐮🐣🐖🐗🐰🐔🐟🐬🐋🐵🐐🐏💚
Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések