Hirdessen itt

Megható módon tiszteleg Kobe Bryant előtt az F1 pilótája – fotó

Kobe Bryant emléke előtt tiszteleg Daniel Ricciardo, a Renault Forma–1-es csapatának ausztrál versenyzője.

Az amerikai kosaraslegenda január végén szenvedett halálos kimenetelű helikopter-balesetet, a tragédiában lánya, Gianna Maria és további hét ember hunyt el.

Ricciardo Bryant iránti tisztelete jeléül különleges sisakfestéssel jelent meg a barcelonai F1-es teszten. A fejvédő a kosaras klubja, a Los Angeles Lakers miatt lilában pompázik, emellett a néhai sportoló beceneve, a „Fekete Mamba" miatt egy kígyó is felkerült rá, akárcsak Bryant monogramja és a 24-es mezszáma.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Daniel Ricciardo (@danielricciardo) által megosztott bejegyzés,

Ricciardo 2018 óta Los Angelesben él, többször is kilátogatott a Lakers aktuális mérkőzésére. Nagyon kedvelte a 2016-ban visszavonult Bryantet, akinek tragédiája őt is megrázta.

A pilóta egyébként motiváltan várja az új idény kezdetét. Az első futamra március 15-én, Melbourne-ben kerül sor, hazai pályán bizonyíthat Ricciardo.

– Vannak fejlesztések az autón, és nyilván szemre is sokat változott, ami elég nyilvánvaló, ha megnézzük például az orrát. Az a célunk, hogy fejlődjünk az előző szezonhoz képest. Még túl korai összehasonlításokat végezni, de megbízhatónak tűnik az autó, ígéretes a helyzetünk. Ennél többet nemigen kérhetnénk, szóval elégedett vagyok – fogalmazott

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések