A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elítélték azt a 19 éves fiatalt, aki bérgyilkossal akarta megöletni a szüleit: ennyit kapott

Négy év börtönbüntetést kapott az a 19 éves gyúrói fiú, aki meg akarta öletni szüleit egy bérgyilkossal.

Miután a fiatal befejezte tanulmányait, megállapodott szüleivel, hogy a lakhatásárt cserébe havi 30000 forintot fog hazaadni, továbbá nyit egy saját lakástakarék kasszát, ahova szintén 30000 forintot fog tenni havonta. Ám ígéretét megszegve nem keresett magának rendes munkahelyet és így hamar több százezres adósságba került – számolt be róla 24.hu.

Szülei mindezt nem nézték jó szemmel és többször is szóvá tették fiúknak. A fiatalt azonban ez zavarta és megkérte egyik ismerősét, hogy hozzon neki patkánymérget. Tervei szerint azzal ölte volna meg szüleit abban reménykedve, hogy így megkönnyítheti saját életét.

Később telefonon két férfival is tárgyalt, akiknek 1-1 millió forintot ajánlott apja és anyja megöléséért, de akkor is fizetett volna, ha ajánlanak neki egy bérgyilkost. Majd azt is szóba hozta, hogy plusz egy millió forintért gyújtsák fel szülei házát. Ezt az egyik férfi elutasította, még a másik látszólag elvállalta volna, később viszont bizonyítékokat gyűjtött a fiú ellen, amit megmutatott a szülőknek és a hatóságnak.

A Győri ítélőtábla jogerősen négy év börtönre ítélte a gyúrói fiatalt, majd visszautasította a fellebbezését, miszerint viccből tervezte meg szülei meggyilkolását. Ráadásul a bíróság azt is megtudta, hogy nem csak a két tanúskodó személynél érdeklődött, hanem másokat is felkeresett.


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések