A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Angyalföldi tragikomédia: képes volt bezárni a mentősök és a beteg asszony orra előtt a liftet egy nő, majd még neki állt feljebb

Az Országos Mentőszolgálat osztott meg egy megdöbbentő posztot a Facebookon.

Egy angyalföldi tízemeletes házban élő asszonyhoz kellett mentőt hívni, miután rosszul lett a nyolcadik emeleti lakásában, azonban a két mentős már a parkolásból akadályba ütközött. Miután végre felértek a beteghez és ellátták, úgy döntöttek, hogy további megfigyelésre szorul, így elindultak vele a földszintre. A bajok itt kezdődtek igazán, történt ugyanis, hogy csak hosszú percekkel később sikerült leérniük az idős hölggyel a mentőhöz, mert a házban lakó egyik fiatalabb nő, aki már benn állt a felvonóban amikor az megérkezett, ahelyett, hogy átadta volna nekik a helyét, kétségbeesetten nyomkodni kezdte beteg láttán az ajtózáródó gombot, miközben a száját takargatta, mint aki fertőzéstől tart.

A megdöbbent életmentők még annyit hallottak a lift másik oldaláról, hogy a riadt lakó azt kiabálta nekik, hogy "Majd visszaküldöm". Miután végre leértek a földszintre, a liftes nő visszatért, mint kiderült azzal volt a baja, hogy a mentőautó pont az ő kocsija útjában állt meg, így hét perce képtelen elindulni tőlük. Ennek hallatán, a maszkban lévő idős hölgy is nevetni kezdett. Úgy tudni, végül stabil állapotban vitték be a kórházba.


Az Országos Mentőszolgálat Facebookon azért is tette közzé a hihetetlen történetet, hogy az emberek végre kezdjenek odafigyelni a mentősökre, akik épp életeket próbálnak menteni és ne akadályozzák őket a munkájukban.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések