A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőr akart segíteni egy öngyilkosságra készülő férfin, ám kis híján tragédia lett a mentésből

Nem várt fordulattal végződött az az életmentés Borsodnádasdon, amiben egy rendőr is megsérült - írja a police.hu

Kedden hozzátartozók jelezték a rendőrség ügyeletén, hogy rokonuk egy családi vita után végzetes lépésre szánta el magát. A 26 éves borsodnádasdi férfi házuk padlására ment, és attól tartottak, hogy a szándéka tragédiába torkollhat.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének munkatársai a helyszínen beszerzett információk alapján az azonnali beavatkozás mellett döntöttek, mivel a férfi már percek óta nem adott magáról életjelet.

A padlást azonban csak egy előtetőn keresztül lehetett megközelíteni, ezért a rendőr miután megbizonyosodott, hogy a cseréptető elbírja a súlyát, elindult a padlás felé. A következő mozdulatnál azonban beszakadt a tető, a rendőr pedig a mélybe zuhant. A járőrtársa azonnal cselekedett, megbizonyosodott kollégája kielégítő állapotáról, és folytatta az életmentést.

Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai ellátták a nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett rendőrt. A padlásról épségben lehozott 26 éves férfit is megvizsgálta a mentőszolgálat, majd a rendőrök előállították, később pedig büntetésvégrehajtási intézetbe szállították, mivel az Ózdi Rendőrkapitányság körözést adott ki vele szemben.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések