Hirdessen itt

"Szólítsatok csak Harrynek" - Visszatért az Egyesült Királyságba Harry herceg, lazára vette a figurát

Harry herceg belefogott az egyik utolsó hivatalos feladatába a királyi család tagjaként: Edinbrughban elindított egy környezetbarát utazási irodát, a munkatársakat pedig arra kérte, szólítsák csak Harrynek.

Harry, aki kevesebb, mint 5 hét múlva már teljesen elkülönül a királyi titulustól, Skóciában ment a Travalyst-tel való partnerség kialakítása érdekében egy "dolgozói csúcstalálkozóra". Központi téma a cég egyik eszköze volt, amellyel a felhasználók képesek mérni a szén-dioxid kibocsátásukat.

A házigazda, Ayesha Hazarika, hangsúlyozta a résztvevőknek: "Elmondta, hogy hívjuk csak Harrynek. Hölgyeim és uraim, üdvözöljük hatalmas szeretettel őt."

A herceg azt mondta az Edinburghi Nemzetközi Konferencia Központban, hogy Skócia ipara élen jár a szektor zöldebbé tételében, amellyel példát mutathat az Egyesült Királyság többi részének és a világ számára egyaránt.

"Szeretnénk igazságot és terveket hallani. Nem kell újra feltalálni a kereket, rengeteg fantasztikus munka már elkészült. De kutatásaink ismét azt mutatják, hogy a sok törekvés nem hozott változást a fogyasztókban"- mondta Harry.

A 35 éves Harry új kanadai otthonából jött az Egyesült Királyságba, ma pedig visszatér Londonba. Pénteken ellátogat az Abbey Road Studiosba, hogy új dalt készítsen az Invictus Games számára a rocksztár, Jon Bon Jovival.

A herceg vonattal érkezett a skót fővárosba. Nem érti, hogyan repülhetnek ennyien magánrepülővel annak ellenére, hogy napjaink egyik legégetőbb problémája a klímaváltozás, ami ellen rengeteg kampány indult a környezetvédelemért.

"Ha nem cselekszünk és figyelmen kívül hagyjuk a problémát, a hőmérséklet további emelkedése miatt a világ legszebb helyei megsemmisülnek, a szennyezettség miatt bezárnak a strandok, valamint a vadonélő állatok lakhelye is élhetetlenné válik"-nyilatkozta Harry. Hozzátette: "Skócia az egyik leggyorsabban növekvő turisztikai célpont világszerte, és egy fenntarthatóbb megközelítés élvonalában helyezkedik el, ezért az ország e problémával kapcsolatos megfigyelései hihetetlenül értékesek."

Harry szívén viseli a Föld sorsát, és királyi pozíciójáról lemondva is rengeteg hasznos intézkedést fog tenni a környezetszennyezés csökkentése érdekében.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések