A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtörte a csendet a világhírű énekes: ebben a gyógyíthatatlan betegségben szenved

Megtörte hallgatását Ozzy Osbourne, a metallzene "Sötét hercege", élő adásban vallotta be, hogy Parkinson kórban szenved.

Exkluzív interjút adott Ozzy Osbourne a Good Moring America műsorának, amelyben a legendás rocker egy komolyabb, egészségét érintő problémáról is beszélt.

Elmondta, hogy tavaly februárban családja vette rajta észre, hogy nehezen mozog és nem érzi a végtagjait. Ezt követően állapították meg, hogy a kettes típusú Parkinson kórban szenved, amelynek terjedése gyógyszeresen ugyan lassítható, de a betegség természetéből fakadóan nem visszafordítható.

Szörnyű kihívás ez mindannyiunk számára, személyesen nekem is egy drámai érzés. Soha nem találkoztam az idegfájdalommal, és furcsa dolog az is, hogy fájdalmaim miatt nem mozoghatok már kedvemre - mondta Osbourne. Nem tudtam több fellépést vállalni, kellett állítani az összes koncertmeghívást – tette hozzá a metállguru.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések