A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ábel Anita: mi történt Norbi, 20 éve még mást mondtál?

Ábel Anita is beszállt a Schobert Norbi-botrány véleményezésébe. A fitneszguru valósággal "beleszállt" a kövér nőkbe, állítása szerint azért mennek a házasságok tönkre, és lesznek a gyerekek félárvák, mert a hölgyek képtelenek lefogyni a szülés után.

Az egész magyar társadalmat felpaprikázta a megosztó Schobert-vélemény, rengetegen megszólaltak már az ügyben. Most Ábel Anita egy 20 évvel ezelőtti képpel emlékezett vissza a múltba, akkor Norbi teljesen máshogy gondolta még ezeket a dolgokat. Ahogy írja, akkor még bölcsebb volt.

"Ez a kép legalább 20 éve készült...emlékszel @norbi_schobert? Ha nem, segítek. Egy forgatás volt, a te műsorod. Ott meséltem neked mennyi frusztrációm van a súlyom miatt, hogy utánam kiabáltak az utcán, hogy nagy a seggem, hogy dagi vagyok stb...és ezért utàlom magam! 😳Te akkor azt mondtad, figyelj: így vagy szép, de lehet jobb, pici mozgás, és odafigyelés a kajában, de ne másért tedd, hanem magadért! Az a pasi, aki nem látja így milyen vicces és jó csaj vagy, akkor sem fogja látni, ha vékonyabb vagy! Ezt mondtad...20éve...most mi történt, hogy mást mondasz 20 évvel később...én akkor hittem neked...jó tudom fiatal voltál és bohó...de, hogy lehet, hogy bölcsebb... " - írta Ábel Anita a közösségi oldalán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések