A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bedrogozva, ittasan okozott nagy balesetet egy tárkonyi fiatal

Nem volt jogosítványa a tárkonyi fiatalnak, ráadásul ittasan és kábítószerfogyasztás után vezetett, végül pedig balesetet is okozott.

Január 5-én kora este a 20 éves férfi Volkswagen típusú kocsijával Tárkony felől haladt Komáromba. Azonban útja során, amikor megpróbált kielőzni egy autóbuszt, a szabályosan szemből érkező kocsival találta szemben magát. A fiatal sofőr ekkor intenzív fékezéssel próbálta elkerülni a csattanást, aminek következményeképpen elvesztette autója felett az irányítást és nekihajtott az autóbusz oldalának.

Ráadásul a baleset után elhagyta a helyszínt, azonban nem sokkal később visszatért – számoltak be róla a police.hu oldalán.

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg.

A kiérkező járőrök ellenőrizték a 20 éves férfi iratait, ekkor derült ki, hogy korábban ittas vezetés miatt elvették a jogosítványát. Az alkoholszonda és később a kábítószerteszt is igazolta, hogy ittasan vezetett és kábítószer hatása alatt állt.

A sofőr ellen engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt pedig büntetőeljárást indítottak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések