Hozzávalók: (4 személyre)
- 80 dkg pecsenyekacsamáj
- 80 dkg burgonya
- 1 fej fokhagyma
- 1 cs. kakukkfű
- 2 ek. olívaolaj
- só
- olaj (a sütéshez)
- 80 dkg burgonya
- 1 fej fokhagyma
- 1 cs. kakukkfű
- 2 ek. olívaolaj
- só
- olaj (a sütéshez)
Elkészítési mód:
A májat megmossuk, a kakukkfűvel együtt serpenyőbe tesszük, olívaolajjal meglocsoljuk, alacsony hőfokon mind a két oldalát megsütjük, sóval meghintjük, és bekenjük a menet közben kevés olajon felhevített zúzott fokhagymával. A burgonyát megpucoljuk, lereszeljük, és bő forró olajban aranybarnára sütjük. Ízlés szerint fokhagymával, kockázott pritaminpaprikával és kakukkfűvel díszítve tálaljuk.
0 Megjegyzések