A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Illatos kacsamáj szalmaburgonyaágyon

Hozzávalók: (4 személyre)

- 80 dkg pecsenyekacsamáj
- 80 dkg burgonya
- 1 fej fokhagyma
- 1 cs. kakukkfű
- 2 ek. olívaolaj
- só
- olaj (a sütéshez)

Elkészítési mód:

A májat megmossuk, a kakukkfűvel együtt serpenyőbe tesszük, olívaolajjal meglocsoljuk, alacsony hőfokon mind a két oldalát megsütjük, sóval meghintjük, és bekenjük a menet közben kevés olajon felhevített zúzott fokhagymával. A burgonyát megpucoljuk, lereszeljük, és bő forró olajban aranybarnára sütjük. Ízlés szerint fokhagymával, kockázott pritaminpaprikával és kakukkfűvel díszítve tálaljuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések