A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hat férfit kapcsolt le a rendőrség a Magyarország–Szlovákia meccs utáni bunyó miatt

Elfogott a rendőrség hat férfit, akik a gyanú szerint részt vettek a Magyarország–Szlovákia szeptemberi labdarúgó-mérkőzés utáni verekedésekben.
A BRFK azt írta a közleményében, a rendőrségen két szlovák férfi szeptember 9-én, a mérkőzés napján tett bejelentést arról, hogy a IX. kerületi Holló utcában megverték őket. Másnap a szlovák nagykövetség is bejelentette, hogy három másik szlovák férfit is megvertek a meccs után a Vágóhíd utcában.

A nyomozók megállapították, hogy a Holló utcai verekedéssel egy 25, egy 29 és egy 33 éves gyömrői férfi, a Vágóhíd utcaival pedig egy 23, egy 25 és egy 29 éves budapesti férfi gyanúsítható. Mind a hatukat sikerült elfognia a rendőrségnek szerdán.

Hármukat súlyos testi sértés, kettőt garázdaság, egyet pedig súlyos testi sértés kísérlete, illetve könnyű testi sértés gyanúja miatt hallgattak ki, majd kezdeményezték bíróság elé állításukat. Közülük öten ismerték be a bűncselekmény elkövetését –- írta az MTI.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések