A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alig indult el a haza rendőrségi kihallgatásról, máris újabb bűncselekményt követett el egy tolnai férfi

Kihallgatták a 25 éves férfit, majd újabb bűncselekményeket követett el.
Egy tolnai férfi tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki az előző éjszaka családi házának udvarára bemászva, az ott álló autójából ellopta pénztárcáját és laptoptáskáját a benne levő iratokkal és készpénzzel együtt. Szintén Tolnán, a város egy másik ingatlanába, a nyitott lépcsőházajtón keresztül jutott be ismeretlen, és onnan ellopta az ott tárolt babakocsit, valamint öt tájképet.

A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi férfit, akit szeptember 30-án gyanúsítottként kihallgattak. Ezt követően még a hazafele úton a férfi további bűncselekményeket követett el.

A rendőrök a nála tartott házkutatás során az előző napokban a város területén elkövetett bűncselekményből származó tárgyakat találtak. A gyanúsítottat végül őrizetbe vették, és további öt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Az egyenruhások előterjesztést tettek az ügyészségen a férfi letartóztatásának indítványozására - írja a rendőrség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések