A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ajándékba kaphatták a tragédiával végződő mallorcai nyaralást a kisvárdai testvérek

A 18 éves fiút holtan találták, 30 éves nővérét még keresik. 
Az egyetemi felvételi előtt állt, még a tankönyveit is magával vitte Mallorcára az a 18 éves fiú, akit holtan találtak a hatóságok, miután nővérével együtt eltűnt.

Múlt héten hatalmas viharok tomboltak Spanyolországban és Mallorca szigetén is: özönvízszerű esőzés és viharos szél okozott pusztítást a térségben.

Ennek áldozata lehetett az a magyar testvérpár, akik a sziget déli csücskében Cala d'Orban vakációztak. Múlt szerdán veszett nyomuk, ezután napokig nem látták őket a hotelben. Több szemtanú is arról számolt be, hogy látta, ahogy két fiatalt elragadott egy hatalmas hullám, a sziklákról eshettek a tengerbe.

A hatóságok nagy erőkkel keresték a 18 éves fiút és a 30 éves nőt: helikopterekkel, drónokkal, búvárokkal és csónakokkal is pásztázták a partszakaszt. Kedden érkezett a szomorú hír, hogy a fiút holtan találták meg, ezt a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára is megerősítette.

Az RTL Híradó úgy tudja, 

a testvérpár ajándékba kapta a mallorcai utazást, múlt hét elején utaztak ki Spanyolországba.

A 18 éves fiú a kisvárdai gimnáziumba járt emelt matek osztályba. Az egyetemi felvételi előtt állt, ismerősei és családja szerint annyira készült erre, hogy

a tankönyveit is magával vitte a nyaralásra. Osztálytársai szorgalmas, csendes fiúnak ismerték őt, aki nemcsak jó tanuló volt, de tehetséges szertornász is.

Az utazás miatt elkéredzkedett az iskolából, ott már lassan két hete nem hallottak felőle.

A fiú édesapja nem akart nyilatkozni az RTL Híradónak, mert éppen azelőtt nem sokkal tudta meg, hogy megtalálták gyermeke holttestét.

A 30 éves nőt még mindig keresik.

A spanyol partiőrség kiterjesztette a keresést, a tengeri áramlatok irányát is figyelembe veszik. Rajta kívül még több eltűnt ember sem került még elő.

Az RTL Híradó riportja:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések