Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.



A tortellini isteni levesbetét is lehet - Olaszos, paradicsomos változatot mutatunk

Próbáltad már? A tortellini nem csak főételként kitűnő, a zamatos paradicsomleves még laktatóbbá és jobbá válik tőle.
Ha szereted a mediterrán ízvilágot, a paradicsomlevest is próbáld ki teljesen olaszosan! Friss zöldfűszerekkel, tortellinivel kiváló és laktató étel, ami után elég egy könnyű második. A bolti tészta tökéletes hozzá, de akár saját kezűleg is elkészítheted. Húsleves híján használj leveskockát! Ha több napra készíted a levest, főzd hozzá külön a betétet, és csak tálaláskor rakd a tányérba.

Hozzávalók 4 személyre:

    40 dkg paradicsomsűrítmény
    20 dkg tortellini
    3 bögre húsleves
    2 gerezd fokhagyma
    1 db vöröshagyma
    2 evőkanál olívaolaj
    1 teáskanál bazsalikom
    2 teáskanál liszt
    1 teáskanál oregánó
    bors
    só

Elkészítés:

Forrósítsd fel az olívaolajat egy lábosban, és rakd hozzá az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát, és gyakran kevergetve süsd addig, amíg üvegessé válnak. Sózd, borsozd, szórd hozzá a lisztet, és kavard addig, amíg elkezd barnulni. Ez körülbelül egy perc.

Engedd fel a paradicsomszósszal és a húslevessel, majd dobd hozzá a bazsalikomot és az oregánót. Főzd 10 percig, amikor már sű

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések