Jó, ha néha újítasz! A zöldségekkel dúsított túrókrémet bevetheted reggelire, tízóraira a szendvicsekhez, sőt a mártogatósokhoz is kiváló.
A snidlinges, retkes túrókrém vitaminokban, tápanyagokban gazdag. Pikk-pakk összekevered, mégsem olyan megszokott, mint a vaj vagy a bolti sajtkrém. Diéta alatt készítheted sovány túróból, a tejfölt pedig joghurttal vagy kefirrel is helyettesítheted.
Hozzávalók:
25 dkg túró
5 szál snidling
3 evőkanál tejföl
3 db retek
só
bors
5 szál snidling
3 evőkanál tejföl
3 db retek
só
bors
Elkészítés:
A túrót villával nyomkodd meg, és kanalazd hozzá a tejfölt, majd keverd össze. A retket és a snidlinget mosd meg, csepegtesd le, és vágd kisebb darabokra. Rakd a túróhoz, és forgasd össze. Ízesítsd még sóval és borssal. Akár rögtön kenheted is a kenyeredre, de még jobb, ha tudod pihentetni egy-két órán át a hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek.
0 Megjegyzések