A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Észak-afrikaiak erőszakoltak meg egy nőt Milánóban

Rendőrségi források szerint migránsok kifosztottak és csoportosan megerőszakoltak egy brit turistát Olaszország második legnagyobb városában, Milánóban.
Az olasz Corriere újság forrásai szerint három nappal ezelőtt járókelők egy „kiszolgáltatott helyzetben lévő nő” miatt értesítették a rendőrséget, akit hiányos öltözékben, zavart állapotban találtak meg Milánó egyik utcájában. A sokkos állapotban lévő 44 éves brit turista a kiérkező rendőröknek eleinte csupán azt mondta, hogy csak a telefonját vették el a rátámadó afrikaiak, ám később kiderült, meg is erőszakolták.
A milánói rendőrség szóvivője szerint meg is kezdték az ügyben a nyomozást, DNS-mintát vettek az áldozattól, és tüzetesen átfésülik a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételeit is. Sajtóértesülések szerint az áldozat alkoholt fogyasztott egy barátnőjével, az incidens a tőle való búcsúzkodás után következett be.
Koránt sincs vége a migrációs válságnak
Korábban megírtuk, a liberális propaganda ellenére nagyon úgy tűnik, hogy 2017-hez képest tavaly ismét növekedett a migráció mértéke. Ugyanis a brit belügyminisztérium számításai szerint csak 2018-ban mintegy 37 ezer migráns adott be menedékkérelmet a szigetországban. Elemzők szerint ez a közel 40 ezres adat kifejezetten magasnak számít annak fényében, hogy továbbra sem Nagy-Britannia az első számú migrációs célpont, hanem Németország, Franciaország, Olaszország és Görögország, ahol összesen 664 ezer menedékkérelmet bíráltak el egy naptári év alatt (a határsértő és regisztrációt kikerülő, becslések szerint több százezres tömeget alkotó migránsokról nem rendelkezik hivatalos adat).
Érdekesség továbbá, hogy Nagy-Britanniába az iráni „menekültek” érkeztek tavaly a legnagyobb számban (11 százalék), nagy részük a Franciaországot és Angliát elválasztó La Manche csatornán keresztül, illegálisan, kis csónakokban. A jelentésből az is kiderül, hogy Franciaországban 21, Görögországban 14, Spanyolországban 48, Hollandiában 32 és Belgiumban 23 százalékkal növekedett a beadott menedékkérelmek száma 2017-hez képest.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések