Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Magyaros csirkemáj, ahogy a nagyi csinálta. Csípősen, szaftosan…

Készíts hétvégére valami finom magyarosat! Szaftos, magyaros csirkemáj, ami biztosan az asztal köré gyűjti a családot.

HOZZÁVALÓK

50 dkg csirkemáj
50 dkg vöröshagyma
pirospaprika
raktam még bele Chilipaprika darát ami egy kissé csipőssé teszi
bors
1 dl olaj vagy zsír

ELKÉSZÍTÉS

Félkarikákra szeleteljük a vöröshagymát, ízlés szerint sózzuk,  majd zsiradékon megpároljuk egy kicsit. Megtisztítjuk a májat és hozzáadjuk a hagymához.

Meghintjük bőven borssal, és pirospaprikával (aki szereti, tehet bele erős paprikát) .

Hozzáöntünk egy kevés vizet és 10-15 perc alatt készre főzzük.

Ha szükséges, potólhatjuk a vizet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések