Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Édes ragadós mustáros csirke, csábító finomság, minden alkalomra!

Ropogós, ízletes csirke, mely egyszerűen elkészíthető! A mustáros ételeknek képtelenség ellenállni, ez a különleges íz mindenkit elvarázsol!

HOZZÁVALÓK

1 csirke feldarabolva
4 evőkanál barbecue szósz
4 evőkanál mustár
4 evőkanál majonéz
4 gerezd fokhagyma
4 evőkanál cukor
4 evőkanál szójaszósz
bors

ELKÉSZÍTÉS

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy nagyobb tálban összekeverjük a barbecue szószt, a majonézt és a mustárt, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, a cukrot és a szójaszószt.

Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd alaposan megforgatjuk a csirkét ebben a ragadós pácban.

Sütőpapírral bélelt tepsiben, kis vizet tegyünk alá, bele a csirkerészeket, fedjük le párolódni, azután vegyük le a sütőpapírt és ropogósra süssük meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések