A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kosárlabda: visszavonul a spanyolok világbajnok klasszisa

Bejelentette visszavonulását a spanyol élvonal egyik legjobb dobója, Juan Carlos Navarro.
Navarro 20 évig kosárlabdázott a Barcelonában felnőtt játékosként, eközben mindössze egy szezont húzott le a tengerentúlon a Memphis Grizzliesben. A 38 éves klasszis egy évig még játszott volna, azonban a Barcelona vezetősége a csapat menedzsmentjében számít rá, ráadásul az előző idényben már nagyon hullámzó teljesítményt is nyújtott a parketten.

Juan Carlos Navarro kétszeres olimpiai ezüst- és egyszeres bronzérmesként, egyszeres világbajnokként, kétszeres Európa-bajnokként, nyolcszoros spanyol bajnokként, hétszeres spanyol kupagyőztesként, kétszeres Euroliga-győztesként és egyszeres Korac-kupa győztesként vonul vissza. Az Euroligában volt Final Four MVP, de Európa legjobb játékosának is megválasztották.

4152 pontjával a legtöbb pontot szerezte az Euroligában, ő játszotta a legtöbb mérkőzést (341), de top tízben van a gólpasszok és a szerzett labdák tekintetében is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések