A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálos fenyegetést kapott az új-mexikói terrortanya ügyét tárgyaló bíró

Halálos fenyegetést kapott az az amerikai bíró, aki az új-mexikói Amalia melletti nyomortanyán fogva tartott gyermekek ügyét tárgyalta hétfőn. 
Sarah Backhus bíró a meghallgatások után úgy fogalmazott, hogy az ügyész nem győzte meg teljes mértékben arról, hogy a vádlottak valóban fenyegetést jelentenek a közösségre nézve, és engedélyezte számukra, hogy óvadék mellett szabadlábon védekezhessenek az eljárás folytatásában.

Az ördögűzés közben apja által megölt, 3 éves gyermek, Abdul-Ghani Wahhaj keresése közben fedezték fel a hatóságok a víz és áram nélküli nyomortanyát. Két gépkarabéllyal felfegyverkezett férfit, három nőt és 11 fogva tartott gyermeket találtak harmadik világ beli körülmények között.

Az egyik gyereknek a lőfegyver használatát is megtanították, iskolai támadásra képezték ki a gyanú szerint.

A vádlottak közül a 39 éves Siraj Wahhaj vallási szertartással igyekezett epilepsziás fiából kiűzni a démont, miközben a kisfiú meghalt. Azt mondta a többi gyermeknek, hogy Abdul Jézusként fog visszatérni, hogy tudassa mely célpontokat kell majd megtámadniuk.

Az öt vádlottnak, a nyomortanyán talált két férfinek és három nőnek, nyomkövetőt kell viselnie, és hetente jelentkezniük kell jogi képviselőjüknél a hétfői bírósági döntés értelmében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések