A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NB I: súlyos eltiltást kapott a kisvárdai légiós

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága tegnapi ülésén úgy határozott, hogy több hónapra eltiltja a Kisvárda légiósát, a játékvezetővel szemben tiszteletlenül viselkedő Anton Sindert. 
A Kisvárda játékosa Anton Sinder a Ferencváros ellen kapott sárga lapot. A légiós ezzel szemben úgy fejezte ki nemtetszését, hogy a játékvezető arcába ordított valamint le akarta fejelni Pintér Csabát. Sindert azonnal kiállították és a FEB döntésének értelmében 4 hónapra eltiltotta az MLSZ. 

A szintén kisvárdai Theodorosz Beriosz három meccsre szóló eltiltást kapott miután nyújtott lábban fejen talpalta ellenfelét. 

A FEB a Diósgyőri VTK-t szektorbezárással sújtotta mivel a klub szurkolói rasszista megnyilvánulásukat tettek a Puskás Akadémia játékosaira. 

A strandlabdarúgó-bajnokság döntőjében az Energia SC vezetőedzője Izsvák Zsolt  nyilvánosan szidalmazta az MLSZ-t, valamint több becsületsértés kategóriájába tartozó állítás is elhagyta a száját a szövetséggel kapcsolatban, így a szakembert 8 hónapra tiltották el. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések