Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

A nagyar konyha ínyencségei – Vasi pecsenye

Hozzávalók:

1 kg sertéscomb vagy -karaj - szeletben
bors
fokhagyma
olaj
őrölt fűszerpaprika
liszt
3 tojás

Elkészítés: 

A húst kicsit kiklopfoljuk. Fűszerezzük sóval, borssal, zúzott fokhagymával, finom olíva olajjal gyengén meglocsoljuk. Fél napra a hűtőbe tesszük.

Sütés előtt az őrölt paprikát a liszttel összekeverjük, és beleforgatjuk a hússzeleteket, majd a tojásba a mártjuk, és még egyszer a paprikás lisztbe forgatjuk. 

Forró olajban kisütjük.

Párolt rizzsel, párolt zöldségekkel, vagy krumplival tálaljuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések