Hozzávalók:
jérce combok
1 db közepes padlizsán
2 db piros paprika (kápia)
2 db zöldpaprika (csípős is lehet)
25 dkg újkrumpli
4 db paradicsom
olaj
20 dkg vöröshagyma
5 cikk fokhagyma
só
bors
őrölt pirospaprika
Elkészítés:
A csirkecombokat megtisztítjuk, irdaljuk - megszórjuk grillfűszerrel.
A padlizsánt megmossuk és karikákra vágjuk, sózzuk borsozzuk, majd a csirkével együtt odatesszük a forró grillre - vagy ha konyhában készítjük, betesszük a sütőbe a combokkal együtt.
Közben a paprikát hagymát felkarikázzuk és egy serpenyőben kevéske forró olajon dinszteljük. A paradicsomokat meghámozzuk, kockára vágjuk.
Az újkrumplikat megmossuk és négybe vágjuk majd a paradicsommal összekeverve adjuk hozzá a dinsztelt hagymás paprikához, sózzuk, borsozzuk szórunk rá egy kevés pirospaprikát és fedő alatt puhára pároljuk az egészet.
A padlizsánt leszedjük a grillről, összekeverjük a lecsóval ráreszeljük a fokhagymát, még pár percet főzzük együtt, majd forrón tálaljuk a szépen megpirult csirkecombokkal együtt.
0 Megjegyzések