Hozzávalók
1.5 kg nyúlhús (egy egész nyúl)
30 dkg vöröshagyma
olaj
őrölt fűszerpaprika
2 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
babérlevél
majoranna ízlés szerint
őrölt fűszerkömény ízlés szerint
1 db cseresznyepaprika
1 db tv paprika
1 db paradicsom
Elkészítés:
A nyulat apróbb darabokra vágjuk, és besózzuk.
Kevés olajban a köménymagot egy kicsit megpirítjuk, majd beletesszük az kockára vágott hagymát és a paprikát. .
Egy jó evőkanál fűszerpaprikát adunk hozzá, valamint az összenyomott fokhagymát, és végül végül a feldarabolt húst, majd körülbelül 5 percig kis lángon dinszteljük.
Hozzáadjuk a többi fűszert, a paradicsomot és a cseresznyepaprikát, majd felöntjük 2 dl vízzel, és lassú tűzön puhára főzzük.
Galuskával, főtt tésztával tálaljuk, friss salátát adunk mellé.
0 Megjegyzések