A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Visszavonul gondolkozni Szél Bernadett

Az LMP etikai bizottsága eltiltotta a párttisztségektől Szél Bernadett, mégsem kell lemondania elnöki pozíciójáról. A társelnök viszont visszavonul gondolkozni.
„A jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom” – írja Szél Bernadett, az LMP társelnöke az Azonnalihoz eljuttatott csütörtöki közleményében. Mint megírtuk, Szél Bernadettet az LMP etikai bizottsága három évre eltiltotta minden párttisztségtől, mert az április 8-i választás előtt tárgyalt a választókerületi visszalépésekről, azaz szervezte a koordinációt.

Bár Szélt eltiltották a párttisztségektől, nem kell lemondania az elnöki pozíciójáról, vagyis viselhet párttisztséget – írta meg a 24.hu.

Szél közleménye szerint ő is csak az éjjel kapta meg az LMP etikai bizottságának döntését és maga is még értelmezni próbálja annak tartalmát.

„Mindenesetre már most látszik, hogy a jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom. Ehhez nyolc év megállás nélküli küzdelem után időre van szükségem” – írja a társelnök.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések