A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Imádják Putyint a magyarok, Trumpot viszont nem

A nagyhatalmak vezetői közül Vlagyimir Putyin orosz elnököt kedvelik leginkább a magyarok. Donald Trumpot viszont nem szívelik és alkalmasnak sem látja a többség. Angela Merkel német kancellár vezetői képességeit pedig csak a diplomások ismerik el.
24.hu számol be a Ténygyár kutatásáról, amelyet a Pulzus telefonos kutatási applikáció segítségével készítettek.

Nyolc állam-, illetve kormányfőt választották ki, azokat, akik legtöbbet szerepelnek a hírekben: az amerikai, az orosz, a kínai, a francia és a török elnök mellett a német kancellárt, valamint a brit és a kanadai miniszterelnököt.

A kutatás szerint az orosz elnök a magyarok szemében a leghatékonyabb és legszimpatikusabb vezető. Különös mód a fiatalabbak körében Putyin népszerűbb, mint a 30 év fölöttiek körében.

A diplomások többsége számára  viszont Angela Merkel német kancellár a legalkalmasabb, Justin Trudeau kanadai miniszterelnök pedig a legszimpatikusabb vezető.

Donald Trump közben a hatékonysági és a szimpátialistának is a legalján áll  Hszi Csin-ping kínai és Recep Tayyip Erdogan török elnökkel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések