A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Betegek ágya mellől lopott Ádám

Az egyik sértett felriadt, majd segítségért kiáltott a kórteremben. Az erzsébetvárosi rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt.
A 23 éves P. Ádám csütörtök éjjeli órákban bement egy erzsébetvárosi kórházba, ahol több kórteremből elvitte a betegek ágya melletti éjjeliszekrényről az értékeiket. Az egyik idős sértett felriadt, és amikor meglátta a férfit segítségért kiáltott. Az elkövető megpróbált elmenekülni, de a biztonsági szolgálat munkatársa visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A férfi táskájában, valamint zsebeiben többek között karórákat, mobiltelefonokat, személyes iratokat és pénztárcákat találtak – írja a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói P. Ádámot őrizetbe vétele mellett négy rendbeli kifosztás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések