A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Autóban vezette le a szülést a laikus a férj, miután nem kaptak időben segítséget

Ez a történet is megtanít minket arra, hogy néha a legnehezebb pillanatokban csak magunkra számíthatunk, nekünk kell gyorsan döntéseket hozni.
Az amúgy informatikusként dolgozó, az angliai Norfolkban élő Edward Johnson tegnapelőtt (július 10-én) egyik percről a másikra kénytelen volt szülész doktorként debütálni saját kislánya világra jötténél.

Feleségével, Victoria Johnsonnal éppen autójukban ültek, és úton voltak a Norfolk és Norwich egyetemi kórház felé, amikor a nő magzatvize elfolyt. Éppen tíz perces utazás után világossá vált a számukra, hogy nem fognak beérni a kórházba.

Edward hiába hívta a segélyhívót, nem sikerült velük kapcsolatba lépni. Ezután segítséget kért a mentőktől, akik a szülés kezdetére már nem tudtak odaérni.
Az Eastern Daily Pressnek adott interjúban a férj elmondta:

– Két perc pánik után felfogtuk, hogy egyedül kell megoldanunk ezt a helyzetet. A mentősök a szülés kezdésére nem érkeztek meg, ezért közbe kellett lépnem.

– Apaként ez lesz életem legemlékezetesebb pillanata, hogy legelsőként én fogtam a kezembe a kislányomat – tette hozzá a büszke apa.
A szülés egy drámai pillanatánál az autóban talált köntös pántjával Edwardnak el kellett kötnie a köldökzsinórt. Valószínűleg késve indulhattak el otthonról, bár még ők úgy gondolták, hogy bőven van idejük. A felesége fájdalmai 2 óra 45 perccel korábban kezdődtek, de a magzatvíz elfolyását követően 10 percen belül világrajött a gyermek.

A szülést követően az anyukát és kislányát 24 órás megfigyelésre kórházba szállították, majd hazaengedték. Az Edith Lily nevet viselő újszülött kislány egyébként a házaspár második gyermeke.

Saját gyerekével vágta fejbe barátnőjét majd földhöz-vágta a picit

Saját másfél éves gyerekét lengetve támadt a barátnőjére, megütötte vele, majd földhöz vágta a picit A szomszédok látták, mi történt, ők hívták ki a rendőröket. Borzalmas esetről számolt be a CBS News híradója. A kaliforniai Riverside-ban a szomszédok biztonsági kamerája azt rögzítette, amint a szomszédban lakó fiatal férfi a saját kisgyerekét lengetve támadt a barátnőjére, megütötte vele, majd földhöz vágta a kicsit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések