A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Saját gyerekével vágta fejbe barátnőjét majd földhöz-vágta a picit

Saját másfél éves gyerekét lengetve támadt a barátnőjére, megütötte vele, majd földhöz vágta a picit
A szomszédok látták, mi történt, ők hívták ki a rendőröket.

Borzalmas esetről számolt be a CBS News híradója.

A kaliforniai Riverside-ban a szomszédok biztonsági kamerája azt rögzítette, amint
a szomszédban lakó fiatal férfi a saját kisgyerekét lengetve támadt a barátnőjére, megütötte vele, majd földhöz vágta a kicsit.
A történtek után a fiatal férfit őrizetbe vették.

Mint kiderült, a 27 éves Techhoak Danny Lim az udvaron veszekedett a barátnőjével. Mint az a biztonsági kamera felvételén is látszik, a férfi fegyverként használta a 18 hónapos kisfiát a barátnőjével szemben, ezután a picit a földre dobta.

A szomszédban lakó Michael és Christy Ogden először a Facebookon tette közzé a felvételt, ezt szúrta ki egy rendőr. A bántalmazót őrizetbe vették, gyermekbántalmazás és súlyos testi sértés ellene a vád. Az apa szabadlábon védekezhet, ha kifizeti az 50 000 dolláros óvadékot.

A kisfiú a hírek szerint megúszta zúzódásokkal a borzalmas esetet.


Trump kiléptetné az Egyesült Államokat a NATO-ból

Komoly feltételeket támasztott a maradásra. Az Egyesült Államok kilép a NATO-ból - lényegében ezzel fenyegetett Donald Trump amerikai elnök a brüsszeli NATO-csúcsértekezlet zárónapján, ha a tagországok záros határidőn belül nem emelik meg védelmi költségvetésüket - közölték diplomáciai források. A NATO fő ereje az Egyesült Államok védelmi erején alapszik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések