A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A metrós rémmel élt együtt az évek óta csellengő tinédzserlány! Kisbabájával együtt találtak rá!

Csüllög Andrea két éve tűnt el: akkor a családja mindent megtett annak érdekében, hogy felkutassák és hazakerüljön. A szálak egészen Olaszországig vezettek, ahol – mint kiderült – a lány hajléktalanként élt a metrós rémként elhíresült, most is körözés alatt álló Gál Dániel társaságában.
Szerettei hiába próbálták óvni a fiútól Andreát, az annyira behálózta a tinit, hogy a lány képtelen volt szabadulni tőle. Édesapja, Zsigmond minden követ megmozgatott, még a fővárosi taxikban is kiplakátolta lánya fotóját, hogy gyermeke nyomára bukkanjon. Tavaly egyszer már megkerült a fiatal, ám aztán megszökött, és újra nyoma veszett. Hosszú idő után most végre előkerült. Mégpedig kisbabájával a karján! – számolt be róla a Blikk.

– Rosszul lett az utcán, rögtön mentőt hívtak hozzá – mesélte Andrea édesapja, Zsigmond.

– A kórházban jöttek rá, hogy ki is került hozzájuk. Nagyon le volt gyengülve, ami nem is csoda, hiszen már hosszú ideje rémes körülmények között élt az utcán. Ráadásul terhesen maradt fedél nélkül – kesergett az apa. Andrea két hónapja egészséges kisfiúnak adott életet. A babával jelenleg egy Torinóhoz közeli anyaotthonban lakik.

A rendőrség hivatalosan még mindig eltűntként kezeli Csüllög Andreát. Mivel kiskorú, csak akkor szüntetik meg a keresést, ha hivatalosan megállapítják a tartózkodási helyét, illetve átadták törvényes képviselőjének.

Nem fértek el a járdán egymás mellett - az egyik megölte a másikat

Sima közlekedési vitának indult, aztán a két idős férfi dulakodni kezdett, és egyikük belehalt. A 64 éves érdi H. László Budapest XVIII. kerületében vitába, majd dulakodásba keveredett egy idős gyalogossal a police.hu beszámolója szerint. A probléma az volt, hogy a 76 éves férfi feleségével arra sétált, és szólt H.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések