Hirdessen itt

Nem fértek el a járdán egymás mellett – az egyik megölte a másikat

Sima közlekedési vitának indult, aztán a két idős férfi dulakodni kezdett, és egyikük belehalt.
A 64 éves érdi H. László Budapest XVIII. kerületében vitába, majd dulakodásba keveredett egy idős gyalogossal a police.hu beszámolója szerint. A probléma az volt, hogy a 76 éves férfi feleségével arra sétált, és szólt H. Lászlónak, hogy autójának nyitott ajtaja miatt nem férnek el a járdán.

Szó szót követett, aminek az lett a vége, hogy a két férfi dulakodni kezdett, és a 76 éves gyalogos olyan szerencsétlenül esett el, hogy beverte a fejét a betonba, és eszméletét vesztette.

A budapesti rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt, az áldozat a kórházba szállítást követően, az orvosi beavatkozások ellenére elhunyt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói H. Lászlót halált okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Exrendőr ölte meg a háromgyermekes anyukát Inárcson

Az egyik helyi lakos szerint az utóbbi időben látszott a férfin, hogy ideges. Gyilkosság sokkolja az inárcsiakat. Mint arról beszámoltunk, július 11-én a településen halálra késeltek egy hivatali ügyintézőt. Egy idős férfi késsel támadt a családsegítő egyik munkatársára, és többször is nyakon szúrta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések