Kedvelj és ajánlj minket a facebookon is

Beraking News

Hirdetés

Abbahagyja a sírást az újszülött ikerpár, amint egymás mellé teszik őket

A videót már több mint ötmillióan látták.
Weston és Caleb Lyman, miután hónapokat töltöttek egymás mellett anyukájuk hasában, születésükkor még nem álltak készen arra, hogy egymás nélkül létezzenek.

Édesapjuk, Dane Lyman egy édes pillanatot örökített meg újszülött fiairól: miután pár percre szétválasztották őket, ismét egymás mellé helyezték az ikreket, akiket láthatóan megnyugtatott a másik jelenléte.


A videóban, amelyet már több, mint ötmilióan láttak, a babák sírnak, amikor egy picike időre elveszítik egymással a fizikai kontaktust, de azonnal megnyugszanak, amint a nővérek visszateszik őket egymás mellé.

„A feleségem nem láthatta ezt, és nem is tudta, mi történik – mesélte az apa. – Amikor megmutattam neki, nagyon meghatódott és hálás volt, hogy rögzítettem ezt a momentumot.”

Kilenc órán át feküdt egy erdőben az élve eltemetett kisbaba - túlélte

A kisfiú már jól van, de nem tudni, miért történt vele mindez. Borzalmas történetről számol be a Buzzfeed, melynek szerencsére happy end a vége. A montanai rendőrök azt állítják, „csoda", hogy az öt hónapos baba túlélte azt a legalább kilenc órát, amíg a hideg erdőben levelek és ágak alá temetve várta, hogy megmentsék.

Nincsenek megjegyzések