A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ronaldo miatt hirdetnek sztrájkot a Fiat dolgozói

Felháborodtak a Fiat alkalmazottjai, hogy amíg nekik szinte éhbérért kell dolgozniuk, addig egyetlen játékosra milliárdokat költenek.
Nem mindenki fogadta örömmel Torinóban Cristiano Ronaldo átigazolását a Real Madridtól a Juventus labdarúgócsapatához. A torinói klub 105 millió eurót fizetett a portugál világklasszisért, a pénz egy részét pedig a Juventust birtokló Exor állja, amely cég egyben a Fiat és a Ferrari tulajdonosa is. A Fiat dél-olaszországi egységében, Melfiben sztrájkot hirdetett a helyi szakszervezet.
"Számunkra elfogadhatatlan, hogy a dolgozóknak egyre újabb megszorításokat kell elviselniük, miközben a cég tízmilliókat költ el egyetlen futballista megvásárlására"
– olvasható az olasz Unione Sindacale de Base szakszervezet közleményében.

"Tényleg normális, hogy egyetlen játékos eurómilliókat keres, miközben több ezer munkatársunk a családjával olyan kevés havi juttatást kap, hogy a hónap közepére elfogy a pénze? Mindannyian ugyanannál a cégnél dolgozunk, de ez a megkülönböztetés elfogadhatatlan számunkra."

A szakszervezet vasárnap estétől jövő keddig hirdette meg a tiltakozó sztrájkot.

Kedden lett hivatalos Ronaldo érkezése a Real Madridtól. A játékos kilenc évet töltött el a spanyol sztárklubnál, ahol mindent megnyert, amit lehetett: négyszer hódította el a Bajnokok Ligáját, háromszor az európai Szuperkupát. A klubvilágbajnokságon háromszor végzett az élen a madridiakkal, ezen kívül két-két alkalommal emelhette magasba a Spanyol Kupát és hazája Szuperkupáját is.

Lőw Zsoltért világrekord összeget fizethet a PSG

Angliai sajtóhírek szerint a PSG megállapodott az RB Leipziggel Lőw Zsolt kivásárlási árában, a magyar másodedző rekordnak számító összegért csatlakozhat a párizsi edzői stábhoz. Lőw Zsolt jelenleg még a német élvonalban szereplő RB Leipzig másodedzője, de amióta korábbi mainzi főnöke, Thomas Tuchel lett a PSG vezetőedzője, a franciák komoly erőfeszítéseket tesznek, hogy a magyar szakembert kivásárolják lipcsei szerződéséből.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések