A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

28 turista rekedt egy Szalajka-völgyi barlangban

A heves esőzések miatt úgy felázott a talaj, hogy nem tudták megközelíteni a barlang kijáratát. A tűzoltóknak kellett segíteniük rajtuk.
Nem tu­dott ki­jönni 28 ki­rán­duló a Szil­vás­vá­rad mel­letti Sza­lajka-völgy­ben ta­lál­ható Istállóskői Ősemberbarlangból. Mint kiderült, a bejárat a felázott talaj miatt volt megközelíthetetlen.

A helyszínre a bélapátfalvai önkormányzati és a szilvásváradi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik gyorsan a felszínre segítették a túrázókat. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

Megvan az indíték: ezért késelhetett az inárcsi gyilkos

A 61 éves férfinak van egy súlyos beteg kislánya is, tartozásai miatt kilakoltatás fenyegeti. Ezért rontott be a családsegítőbe. Rengeteg tartozása volt, ezért a Blikk információi szerint el akarták árverezni az otthonát, és attól félt, három nagyobb gyereke mellett kisebb, súlyos beteg kislányát is elveszítheti, ezért rontott be az inárcsi családsegítőbe a 61 éves férfi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések