A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meg kellett műteni a Kossuth-díjas színésznőt!

Kényszerpihenőre szorult.
A rengeteg munka után kényszerpihenőt kell tartani a nyáron Kubik Annának, ugyanis egy hónappal ezelőtt epehólyag-műtéten esett át. A Kossuth-díjas színésznő komoly fájdalmakkal küzdött, gyakran a fellépések alatt is, ezért volt szükség a műtétre, de már túl van a nehezén.

"Novemberben kezdődtek a görcsök, amiket először fájdalomcsillapítóval kezeltem, de aztán már az sem segített. Elviselhetetlen fájdalmak gyötörtek, olyan görcseim voltak, amit nem kívánok senkinek. Előfordult, hogy előadás közben jöttek a fájdalmak, és bár egyet se mondtam le, nem volt könnyű a színpadon. Eleinte nem lehetett látni, hogy mi a probléma, aztán tavasszal kiderült, hogy epekövem van - mesélte a színésznő a Lokálnak 

- A beavatkozás után három nappal már bemutatóm volt a debreceni színházban, amit nehezen tudtam végigcsinálni. Az epehólyagműtétre pedig egy hónapja került sor dr. Brenner Barnabás által, mert annyi munkám volt, hogy megvártam az évad végét."

Anna azt is elárulta, hogy nehezen viseli, hogy nem ehet édességet a lábadozás alatt:

"A műtét után diétáznom kell, nem ehetek zsíros ételeket és édességet sem. Ez volt a legnehezebb, ugyanis igazi csokifüggő vagyok. Emellett pihennem kell, így nem vállaltam nyárra a táboroztatáson kívül semmi más munkát. A  család kiskutyáját, Legót is nemrég műtötték, úgyhogy most ketten lábadozunk. Öt bemutatóm volt az évadban, alig voltam itthon, szóval rám fér egy kis kényszerpihenő. Így van időm behozni az évközi elmaradásaimat, jut időm olvasni és készülni a következő évadra is, hiszen akkor is lesz bőven munka."

Nem titkolja tovább: új párjáról beszélt a népszerű műsorvezető!

Először beszélt a titokzatos férfiról. Vámos Erika nemrég bontotta fel az eljegyzését, de máris boldog párkapcsolatban él új kedvesével. A férfit Tamásnak hívják, 43 éves, és van két gyermeke. A Több mint TestŐr házigazdája arról is beszámolt, hogy hogyan ismerkedtek meg a szerelmével: "Öt hete kezdődött, és három hete alkotunk egy párt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések