A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem titkolja tovább: új párjáról beszélt a népszerű műsorvezető!

Először beszélt a titokzatos férfiról.
Vámos Erika nemrég bontotta fel az eljegyzését, de máris boldog párkapcsolatban él új kedvesével. A férfit Tamásnak hívják, 43 éves, és van két gyermeke. A Több mint TestŐr házigazdája arról is beszámolt, hogy hogyan ismerkedtek meg a szerelmével:

"Öt hete kezdődött, és három hete alkotunk egy párt. Elkezdtünk levelezni, de akkor mondtam is neki, hogy éppen szilánkosra törték a szívemet. Kibeszéltem a fájdalmamat, megnyugtatott, megértett és próbált tanácsot adni. Eleinte barátként tekintettem rá, de rájöttem, hogy többet érzek iránta. Vágytam a közelségére és mint kiderült, ő is az enyémre.

Tominak egyébként két gyermeke van, ők iskolások már. A kisfiával találkoztam és remélem, hamarosan megismerem a kislányát is" - mesélte Erika, aki egy vicces történetet is elmondott.

"Tomi édesapja építette a házat, ahol én lakom most Nagykovácsiban. Itt nőtt fel, gyerekkori emlékei vannak. Például az én hálóm valamikor az ő szobája volt. Ez hihetetlen. Úgy tűnik, a sors hozott össze bennünket."

Láttad már? Ilyen gyönyörű volt kislányként Kapócs Zsóka (fotó)

Nosztalgikus hangulatba került Kapócs Zsóka. A régi, gyerekkori emlékek között kutatva bukkant rá arra a fotóra, ami még kisgyermekként ábrázolja, és amiből egyértelműen már akkor tudni lehetett, micsoda szépség lesz majd belőle, ha felnő. Te ráismernél a fotó alapján? Az RTL Klub közkedvelt sorozatának egykori szereplője, Deutsch Anita elárulta, mivel foglalkozik, mióta nem szerepel a Barátok köztben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések