A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kilenc órán át feküdt egy erdőben az élve eltemetett kisbaba – túlélte

A kisfiú már jól van, de nem tudni, miért történt vele mindez.
Borzalmas történetről számol be a Buzzfeed, melynek szerencsére happy end a vége. A montanai rendőrök azt állítják, „csoda”, hogy az öt hónapos baba túlélte azt a legalább kilenc órát, amíg a hideg erdőben levelek és ágak alá temetve várta, hogy megmentsék.

A hivatalos szervek hat órán át keresték a gyermeket, amikor egyikük gyenge sírást hallott, s ahogy a hang forrását megtalálta, felfedezte az eltemetett kisfiút – írta a Missoula megyei seriffhivatal Facebook-oldalán.


A baba már jó állapotban van. Keresése akkor indult, amikor vasárnap a serifhivatalba olyan beszámolók érkeztek, miszerint egy férfi furcsán viselkedik s embereket fenyeget.

Ezután letartóztatták a 32 éves Francis Carlton Crowley-t, aki drogok hatása alatt teljesen összefüggéstelenül beszélt, de annyit ki tudtak venni belőle, hogy egy gondjaira bízott baba a hegyekben van eltemetve. A kisfiút szemét és ágak borították, s arccal lefelé feküdt a földön. Mindössze egy body volt rajta. Egyelőre nem tisztázott, a férfi milyen kapcsolatban volt a gyermekkel.

A rendőrök szerint igazi csoda, hogy életben maradt a baba, akinek ki tudja, mit kellett átélnie a megtalálása előtti 24 órában.

Brutális bosszú: forró vizet öntött a lány méhébe, mert zavarta, hogy az exével találkozik

Annak a tinilánynak soha nem lehet már gyermeke, akinek egy féltékeny volt barátnő forró vizet öntött a méhébe. A The Sun számolt be arról, hogy forró vízzel sterilizálta volt barátja új kedvesét egy féltékeny lány, mert zavarta, hogy a fiú már nem iránta érdeklődik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések